Zajímavosti

Zajímavosti ze světa protinožců. Budou sem přibývat další a další věcičky. Proto se sem občas mrkněte.

Popis našeho prvního ubytování

Pokoj je relativně velký, na zemi leží dvě matrace. Moje je nějaká stará a tlačí mě v ní pružiny. Po příjezdu nás čekal na uvítanou asi 5cm šváb. Takový tu teda moc nejsou, ale najdou se. A musím říct, že mají docela tuhý kořínek :-). V kuchyni se to švábama docela hemží, teda hlavně večer. Když se rozsvítí. Jednou jsme švába našli dokonce i v lednici. Nechápu, jak se tam mohl dostat a jak tam mohl přežít, ale tyhle potvory prý přežijou i atomový výbuch :-). Ale na tyto breberky jsme si časem relativně zvykli. Co nás trápí daleko víc je umístění našeho pokoje. Bydlíme u docela rušné ulice, asi tak 3 m od ní. No, představte si spát 3 metry od magistrály v Praze :-). Tak drsné to asi není, ale je to dost husté.

Chození na záchod a do koupelny

Po setmění jsem se ze začátku neodvažovali tuto cestu podníknout bez čelovky. Čelovka dostala přezdívku světelný meč :-). Jak jsme se ale časem otrkávali víc a víc, tak jsme tutou nebezpečnou cestu čas od času podnikli i bez světelného meče. Abyste si nemysleli, že se bojíme bubáků, tak je to hlavně kvůli pavoukům a samozřejmě našim starým známým švábíkům :-).

Velcí švábi – čističi

Jak jsme se dozvěděli od jednoho z našich spolubydlících, tak když vám prý šváb přejde přes jídlo (ale musí to být ten velký), tak je to prý hygienicky čisté. Já bych se toho jídla teda ani nedotkl, nevím, jak vy :-). Tak jsme si s Jirkou dělali srandu, že se v podstatě ani nemusíme koupat, stačí nachytat dost švábů a nechat je po sobě chodit. Fůůůůůůj, dokážete si něco takového představit? 🙂

(86)

Napsat komentář

Your email address will not be published.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..